Категории

Абонаментна компютърна поддръжка

Доставки и рекламации

Условия за доставка

1. Заявената стока се доставя чрез куриерска фирма или с транспорт на „Ел Енерджи 03” ЕООД на посочения от клиента адрес.

Клиентът има задълженията да посочи точен адрес, телефон и електронна поща, на който е възможно да се установи връзка и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Посочването на неверни данни за контакти и адрес прави поръчката невалидна и тя не обвързва „Ел Енерджи 03” ЕООД със задължението за изпълнение на доставката. 

2. В рамките на един работен „Ел Енерджи 03” ЕООД ще се свърже с Вас на посочените координати за да потвърдите заявката си. Заявката се доставя до 3 работни дни при поръчка на наличен продукт, като най-често доставката става на следващия ден.

Ако продукта не е наличен допълнително се договаря срока на доставка. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. 

3. Поръчаната стока се заплаща чрез наложен платеж при получаването, предварително по банков път или чрез някоя от онлайн системите за разплащания (за повече информация вижте "Плащания".

4. Стойността на доставката зависи от обема и теглото на пратката.

„Ел Енерджи 03” ЕООД предлага безплатна доставка за София и страната при покупка на продукти над определена сума, както следва:
 

Доставка в София и страната съгласно тарифния план на куриерски фирми Еконт и Спиди;

Безплатна доставка за София за поръчки над 200 лв. (с ДДС);

Безплатна доставка за страната за поръчки над 800 лв. (с ДДС), невключващи обемни стоки, като големи гофрирани тръби, кабелни скари и канали, барабани с кабели;

Минимална сума за поръчка: 20 лв. (С ДДС).

 

5. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка. В случай на констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявените при поръчката параметри, потребителят има право на рекламация, според закона за защита на потребителите и правилата за търговия. Рекламацията се предявява само в момента на доставката като се съставя констативен протокол. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или отбив от цената. 

6. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката. 

7. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и „Ел Енерджи 03” ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. 

8. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката. 

9. В случаите на доставка с "Наложен платеж" заплащането на дължимата цена на стоката става при получаване на стоката от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. 

В случай, че трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката, освен ако не е юридически упълномощен да представлява лицето. 

„Ел Енерджи 03” ЕООД си запазва правото да променя по всяко време цените на предлаганите в сайта продукти и условията за доставка.


Количка  

Няма продукти

Доставка
0,00 лв. Общо

Количка Поръчай

Свържете се с наш консултант:

Телефон:
+359 2 957 22 79
+359 2 956 16 19
+359 879 848 590

Email: shopelenergy03.com
Онлайн форма за контакт

Адрес:
София, Овча Купел 1, ул. Монтевидео 88

Работно време:
Понеделник - петък
08:30 - 18:00 часа
Събота:
08:30 - 14:00 часа
Неделя - почивен ден